Jalostus

Julkaisija marraskuu 23rd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegarsin “seuraava ori” hyväksyttiin Westfalenissa: Glamourdale – Millenium

Luxemburgissa päämajaa pitävän kouluratsastaja Terhi Stegarsin tulevaisuus on varmistettu moneen kertaan. Stegarsin työnantaja Contern Dressage Centerillä ja sitä lähellä olevilla tahoilla on omistuksessaan kolme jalostukseen Saksassa hyväksyttyä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa