Jalostus

Julkaisija marraskuu 23rd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Peggy Högstenin yllätysveto: ori Frisco mennyt Tanskaan Severo Jurado Lopezin alle

Talvi saattaa sittenkin olla -kilpailujen puutteesta huolimatta – erityisen kiinnostava kouluratsastuksen ystäville. Päivän uutinen itselleni on Peggy Högstenin ori Friscon (Fürstenball – Stedinger) päätyminen Tanskaan jatkokoulutukseen espanjalaisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa