Este

Julkaisija 22 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjän kunnanvaltuustossa halutaan tietää, miten Hevosopiston 32 miljoonan euron korjausvelka on laskettu

Ypäjän kunnanvaltuuston tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Juha Lundström (Vihr. / Sit.) on jo yli viikko sitten pyytänyt lautakunnan nähtäväksi Hevosopiston konsulttiyhtiöllä teettämän laskelman Hevosopiston rakennuskantaan liittyvästä korjaus- ja perusparannusvelasta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath