Este

Julkaisija 22 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL:n uusi hallituksen puheenjohtaja Manninen: “Meidän on toimittava lajimme arvon mukaisesti”

SRL:n hallituksen puheenjohtajakilvasta ei tullut odotettua jännitysnäytelmää. Marjukka Manninen, 44, oli vaalissa ylivoimainen. Manninen on pitkän linjan SRL-aktiivi ja kuntavaikuttaja Oulun seudulta. Heti valintansa varmistuttua Manninen sanoi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa