Koulu

Julkaisija marraskuu 21st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegarsin Life Timelle 8,28 50 päivän testissä Saksassa – ratsastaja itse sänkypotilaana Luxemburgissa

Terhi Stegarsin viikonloppuun tuli torstaina sekä kirkasta valoa että hiukan pidempi varjo. Nelivuotias ori Life Time (Livaldon – Fürstenball) sai Saksassa, Schlieckaussa oritestisään keskiarvon 8,28. Ori astuu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses