Este

Julkaisija marraskuu 21st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL:n Urheiluseminaari 2020 – päivittyvä seuranta klo 10-12 (Niemi-Nikkola, Ruoste, Forsten x 2, Linna)

SRL:n urheilufoorumi pidetään tänä syksynä etänä SRL:n toimistolta Helsingin Pitäjänmäestä. Osa puheenvuoroista on nauhoitettu etukäteen (Henri Ruoste, Katja Karjalainen), osa tapahtuu myös suoralla etäyhteydellä. Päivän aloitti Kari…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport