Este

Julkaisija marraskuu 19th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Aino jatkaa ratsastuskilpailutoimintaa – taloutta vahvistetaan salibandylla

Neljä kokonaista vuotta toimineen Ratsastuskeskus Ainon jatko kilpailupaikkana turvataan muuttamalla sen isompi maneesi pääasiassa salibandykäyttöön. Muutos tapahtuu elokuuhun 2021 mennessä. Maneesin käyttöastetta nostamalla omistaja Erkki Siltala haluaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport