Artikkelit

Julkaisija 18 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Satu Väihkönen: “Nykyjohtaja on valveutunut kanssakulkija”

SRL:n hallituksen puheenjohtaja- ja jäsenvaali käydään tulevana viikonloppuna Helsingissä. Vaalivaliokuntaa johtanut Satu Väihkönen seisoo valiokunnan tekemän ehdotuksen takana suorana ja vaivatta. Väihkönen on 1980-luvun tähtiratsastajia. Hän on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath