Jalostus

Julkaisija 18 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Harjula uskoo yhä Hepohaan Leopoldiin – oripäiville 2021 valmisteltavana jo neljä oria

Riikka Harjula on aloittanut oriiden valmistelun kevään 2021 oripäiviä varten. Ypäjällä asuvan Harjulan hallinnoimassa tallissa on tällä hetkellä neljä* 2,5-4,5 -vuotiasta, joille FWB-oripäivät ovat vähintään mahdollinen tavoite.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa