Este

Julkaisija 16 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Rautanen lähtee Saksaan töihin – haki 1500 euroa matkarahaa Ainosta

Senioreiden hallimestaruuden sunnuntaina Ainossa voittanut Henna Kaaro sai palkinnoksi 600 euroa. Viikonlopun isoimmat palkintorahat menivät kuitenkin nuorten hevosten sarjakilpailun finaalivoittajille Suski Rautaselle Stakia L:llä ja Jenna Suomelle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros