Este

Julkaisija marraskuu 15th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Senioreiden hallimestariksi 2020 nousi odottamaton nimi: Henna Kaaro x 2

Voiko sanoa odottamaton, jos viimeksi eilen on kiitellyt ratsastajaa hyvästä menestyksestä hallikauden ensimmäisissä kilpailuissa? Odottamaton siten, ettei hän ole tullut mieleen, kun hallimestaria on porukalla ennusteltu. Vaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo