Koulu

Julkaisija marraskuu 1st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Paula Nysten: “Plith menetti nyt mitalin maiskutukseen, mutta edessä on hieno tulevaisuus!”

Ypäjän hallimestaruuskilpailujen puheenaihe ennen senioreiden mitalikamppailua on ollut maiskutus. Eilen sai siitä miinuksia Louise Jönsson Intermediaire I -ohjelmassa, tänään junioreiden hallimestaruuskilpailuun osallistunut Anni Plith. Plithille miinukset merkitsi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport