Koulu

Julkaisija 1 marraskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hallimestarit 2020: von Wendt, Jönsson, Paloheimo, Roine

Voittajien osalta ei koettu Ypäjällä tänään hallimestaruusluokissa suuria yllätyksiä. Oikeastaan ei mitään yllätyksiä, kun senioreissa ykkönen oli Anna von Wendt, nuorissa Louise Jönsson, junioreissa Veera Paloheimo ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros