Artikkelit

Julkaisija marraskuu 1st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Eurooppa sulkeutuu – Forsten pystyy jatkamaan Espanjassa, Ruosteen pääsy Itävaltaan epävarmaa

Koronakriisin kanssa elämistä opetteleva Eurooppa on tulevalla viikolla siirtymässä jälleen keväältä tuttujen sulkujen eli lock downien aikaan. Englannissa ratsastuskilpailut jatkuvat vasta vuoden 2021 puolella. Ranskassa saa marraskuun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport