Jalostus

Julkaisija lokakuu 29th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyvyt Esiin – raipankäyttöön Ypäjällä 6.10.2020 saadaan ratkaisu SRL:n kurinpitolautakunnasta

Kuten Horsemail.fi eilen FWB-yhdistyksen puheenjohtaja Håkan Wahlmanin suulla kertoi ei Ypäjällä 6.10.2020 tapahtunutta mahdollista raipankäytön ylilyöntiä ole voitu tai haluttu tutkia Hevosopiston* tai FWB-yhdistyksen** toimesta. Mahdollisen liiallisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport