Artikkelit

Julkaisija lokakuu 29th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsujen kilpailumäärissä hurjat erot 2020 – Kiahan Sinclairilla 9 voittoa

Koronakevät repäisi ikävän “aukon” monen kouluratsastajan kilpailukalenteriin. Sitä ei saatu kesällä kurottua umpeen. Kilpailumäärät ovat pudonneet selvästi siitä, mitä ne 2019 olivat. Horsemail.fi:n rankingissa poikkeuksia on muutama:…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport