Jalostus

Julkaisija lokakuu 27th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjän KE -karsinnan mahdollisesta raipankäytöstä ei voida edes huomauttaa ketään

Ypäjällä pari viikkoa sitten pidetyssä Kyvyt Esiin -karsinnassa oli erään osallistuneen hevosen omistajan mukaan käytetty estekujassa olleeseen hevoseen piiskaa niin, että siitä oli jäänyt hevosen molempiin kylkiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport