Jalostus

Julkaisija lokakuu 25th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Katallin Fiinadonna, Ypäjän karsintojen yllättäjä, vei 2-vuotiaiden Kyvyt Esiin -finaalin pistein 8,33

Mielenkiintoista, mielenkiintoista. Tuomarit Anne-Mari Pekonen ja Inkeri Kostiainen saivat Kyvyt Esiin -finaalin aluksi tänään kaksivuotiaiden voittajaksi tamman Katallin Fiinadonna (Foundation – Bernstein). Katallin Fiinadonna on ikäisekseen poikkeuksellisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport