Koulu

Julkaisija lokakuu 24th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Robinson palaa Espanjaan Tanskan kautta – Diegon kansainvälinen GP-debyytti peruuntui

Kouluratsastaja Joanna Robinson on saapunut välietappiinsa Tanskaan. Välietappi Hollannista Rien van der Schaftin tallilta matkalla Espanjaan oli alkujaan suunniteltu siten, että Robinson olisi voinut ennen kotiinpaluutaan kilpailla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport