Este

Julkaisija lokakuu 24th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kirsi Rautasen tähtihetki Ainossa: Frigård Zina voitti 2-vuotiaiden KE-finaalin

Kirsi Rautanen, esteratsastaja Susanna Rautasen äiti, sai tänään kruunun omalle uskolleen. Hän ei ole hetkeäkään epäillyt, etteikö tyttären aiemman SM-mitalitamma Zia Haidan (Casco – Indoctro) jälkeläisestä Frigård…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport