Este

Julkaisija lokakuu 24th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Cappuccino Friend ja Sanna-Kaisa Mikkola Laatuarvostelukilpailun parhaat esteillä: 8,17

Nelivuotiaiden estehevosten Laatuarvostelukilpailun estehevoset on nyt nähty. 12:sta hevosesta vain yksi, Veera Leskelän kasvattama ja Satu ja Ida Kuisman omistama FWB-ruuna Cappuccino Friend (Concreto – Animo) pääsi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport