Artikkelit

Julkaisija lokakuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Vakava onnettomuus käänsi jopa Kati Lekanderin pään – paukkuliivi kuuluu nyt ammattilaisten arkivarusteisiin

Kun turvaliivit tulivat ratsastusurheiluun elettiin 2000-luvun alkua. Puhuttiin palaliiveistä, joiden osat olivat jäykkiä. Niiden kanssa ei voinut unohtaa, että oli ajatellut turvallisuuttaan. Ammattilaisia ne eivät innostaneet. Tänään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses