Jalostus

Julkaisija lokakuu 15th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

31 ilmoitettu aikataulussa Laatuarvosteluun – jälki-ilmoittautuminen vielä käynnissä

Reilun viikon kuluttua Ainossa pidettävään Laatuarvostelukilpailuun on tähän mennessä ilmoitettu 31 nelivuotiasta este- ja kouluhevosta. Estehevosissa on neljä viime syksynä Kyvyt Esiin – finaalissa esiintynyttä hevosta, muun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport