Este

Julkaisija lokakuu 12th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Menestyksen avaimet löytänyt Sanna Backlund muuttaa hevostensa kilpailuttamistapaa

Sanna Backlundin ajaessa eilen Naantalissa ulos laivasta hänellä oli auton etuikkunalla 16 uutta rusettia. Rusetit olivat peräisin Tonsbergissa, Norjassa kahtena viikonloppuna pidetyistä CSI2*:n kilpailuista. Backlund osallistui niihin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli