Koulu

Julkaisija lokakuu 10th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Soratie & Dacor paransivat Keysoessa lähes 67:ään – Kanerva & Dambacu taas FEI:n TOP100-listalla

Kouluratsastuksen kausi 2020 on jälleen siirtynyt halliin. Tänä viikonloppuna kilpaillaan niin Englannissa, Keysoessa CDI3* ja viikon kuluttua Tanskassa, Vilhelmsborgissa CDIW. Edellisessä on suomalaisista mukana Mikaela Soratie ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport