Este

Julkaisija lokakuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Norjassa taas veto päällä: Backlundille 140-145-tasolta sijat 4., 7., 8. ja 14.

Toinen viikko Tonsbergissa, Norjassa on alkanut suomalaisittain lähes yhtä hyvin kuin ensimmäinen alkoi. Sanna Backlund oli keskiviikkona aloituksessaan, kaksivaiheisessa 140-luokassa, Escadalla tuplanollalla neljäs ja Zorro H:lla kahdeksas.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport