Artikkelit

Julkaisija lokakuu 4th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjoisen keinot vetää pojat ponien selkään: pierupussitehdas ja piparkakkukaakao!

“Kahden vuoden aikana useampi sata pientä poikaa on kiivennyt ponien satulaan Kipponit-kylässä”, Tiia-Liisa Saarinen vakuuttaa. Kipponit-kylä on yhtä kuin viisi leikkimökkiä ja nuotiopaikka. Kylässä asuu kuusi shetlanninponia,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport