Artikkelit

Julkaisija lokakuu 1st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Jos tulostasosi junnaa, mikä on pielessä? Janne Bergh vastaa.

Kouluratsastuksen SM-kilpailuissa jäätiin senioreiden GP-ohjelmassa, joka tuomariarvioiden osalta on se luotettavin mittari, Pilvi Tuomista ja G-Renzoa lukuunottamatta alle 65:n prosentin. Syyt olivat moninaiset. Jollakulla alisuorittaminen, toisella kokemattomuus,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport