Artikkelit

Julkaisija syyskuu 24th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuoret ulkomaille parempaa valmennusta saamaan? Ei sovi kaikille.

Tuomari Maria Colliander ehdotti Unkarin ikäluokka-EM-kilpailujen yhteydessä, että entistä suurempi osa suomalaisnuorista lähtisi ulkomaille saamaan oppia. KorK:n puheenjohtaja Virpi Nordblad kommentoi, että tarvittaisiin jokin alalla arvostusta nauttiva…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport