Koulu

Julkaisija syyskuu 22nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Woikosken SM-kilpailuissa Covid19-positiivinen

Viikonlopun kouluratsastuksen SM-kilpailuissa Woikoskella oli ainakin yksi Covid19-testistä sittemmin positiivisen tuloksen saanut henkilö. Hän ei osallistunut SM-luokkiin. Kilpailupaikan ravintoloissa tai muissa sisätiloissa porukassa oleskelleiden kannattaa tarkkailla vointiaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport