Koulu

Julkaisija syyskuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Pilvi Tuominen sai pidettyä G-Renzon GP-kuosissa: 65,59%

Woikosken SM-kilpailut eivät jää historiaan senioreiden alkukilpailun korkean tason ansiosta. Vain Pilvi Tuomisen onnistui lauantaina pitää G-Renzo (Krack C – Wendekreis) kokoamisasteessa, jota GP-ohjelman menestyksekäs suorittaminen vaatii.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa