Artikkelit

Julkaisija syyskuu 17th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kati Tuomola tekee tulenarkaa tutkimusta, josta me kaikki voimme hyötyä

Kun eläinlääkäri Kati Tuomola vuonna 2017 aloitti hevosten suututkimukset ravihevosilla jo ensimmäinen päivä peläytti. Lähes kaikilta tutkituilta hevosilta oli löytynyt jokin kuolaimen aiheuttama vamma suun alueelta. “Arvasin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport