Koulu

Julkaisija syyskuu 14th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-ruuna Hot Casanova GP-ohjelmassa 69,40%

Suomen rajojen ulkopuolella testasivat kuluneena viikonloppuna hevosiaan kilpailuolosuhteissa Mikaela Soratie ja Anu Sironen Englannissa, Mikaela Fabricius-Bjerre Tanskassa kuin Yvonne Österholm Ruotsissa. Kaikki tekivät hyviä tuloksia, mutta vain…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses