Este

Julkaisija syyskuu 12th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Forsten aloitti tuplanollilla Hollannissa, jatkaa huomenna GP:ssa

Vihdoin! Hyviä uutisia. Mikael Forsten on aloittanut Valkenswaardissa, Hollannissa kahden tähden kilpailun ratsastamalla puhtaasti 145-radat sekä Consistentilla (Confidence – Holland) että Nabab’s Atlantolla (Nabab de Reve –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses