Artikkelit

Julkaisija syyskuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL 100: Wolfsburgin voiton jälkeen tuntui kaikki mahdolliselta

Hevosenhoitajat jäävät harvemmin lajinsa historiaan. Suomessa yksi poikkeuksista on Pia Salmi, 59. Salmi oli hoitajana Helsingissä Kilpatallilla 1981-88, jolloin Kyra Kyrklund nousi Matadorin (May Sherif – Wersal)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport