Este

Julkaisija syyskuu 8th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Penttinen sai Belgiassa ammattilaisilta kiitosta. Kotitallillaan Savossa harrastajien haukut.

Esteratsastaja Anne Penttinen palasi maaliskuun lopussa Belgiasta Suomeen ja kotitallilleen lähelle Kuopiota. Koronakriisin ja perhesyiden takia. Kesällä häntä ei näkynyt lainkaan kilpailuissa. Rebecalle (Armando B – Harlow…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport