Este

Julkaisija syyskuu 5th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Vuosi 2011 oli meille hieno. Fagerström TOP50:ssä. Miten käy suomalaisten nyt, kun omat kv-kilpailut on pitänyt peruuttaa?

Vaikka on korona-aika FEI päivittää maailmanrankingiaan jokaisen kuukauden lopussa. Tulokset lasketaan nyt viimeisten 17 eikä 12 kuukauden ajalta. Esteillä kolme suomalaista on TOP1000-joukossa: Juulia Jyläs, Noora Forsten,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli