Koulu

Julkaisija 2 syyskuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Woikoskella vaihtuu ehkä koko vuoden 2019 SM-mitalikolmikko

Moni hätkähti Laakson viime viikonlopun kouluratsastuskilpailujen GP-luokan vähäväkisyyttä. Paikalle odotettiin kotimaan kärjeksi kutsuttua jengiä kuten kuvan Anna von Wendtiä, Stella Hagelstamia, Ettan Ehrnroothia ja Ville Vauriota. Jälkimmäiset…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa