Koulu

Julkaisija 31 elokuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Laakson tähdet: rohkea Camilla Frejborg, jäntevä Kyrö Hot Sway ja taitava Ettan Ehrnrooth

Kyllä: Laaksolla kilpailtiin eilen sunnuntaina joukkueSM-kilpailut kouluratsastuksessa. Voiton vei Helsingin ratsastajat, jonka joukkue muodostui Ettan Ehrnroothista, Lotta Luomajärvestä ja Sonja Leschistä. Kilpailuohjelmat olivat kuitenkin korkeimmillaan eli yhdellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath