Artikkelit

Julkaisija elokuu 23rd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL 100: Pentti Koskinen, Kakolan ja Kekkolan herra

Marjut Andersen, 73, tunnetaan terävistä mielipiteistään koskien ratsastustaitoa Suomessa. Andersen puolustaa milloin missäkin mediassa kiihkeästi erästä asiaa: hevosten hyvää kohtelua ja kevyttä, amerikkalaiseksi kutsuttua ratsastustyyliä. Kun kysyin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport