Koulu

Julkaisija 20 elokuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Packalen kyökin kautta EM-finaaliin; kotimaassa jännittävien paluiden viikonloppu

Nuorten ratsastajien EM-kilpailuissa Unkarissa on Suomelle sattunut hyvä tuuri. Mea Packalen, joka oli henkilökohtaisen kilpailun 20., pääsee sittenkin finaaliin. Kotimaan pienemmissä kilpailuissa jännitetään paria tuttua hevosta, joiden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath