Este

Julkaisija elokuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Renessin Viron mestari, Broända Cornydorilla 0-0

Esteillä ei tänään tehty ihmeitä – jollei sellaiseksi lueta nuoren Antonia Virtasen Saksassa hyppäämiä nollaratoja 140-tasolla. Virtanen onnistui nyt uudemmilla hevosillaan Dior Chavannais’lla ja Cascadalla. Virossa otti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo