Este

Julkaisija elokuu 8th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Agossin nappulat löytyneet – Heinekamp voitti 140 cm – “FWB-luokka” Ruotsissa

Jo ennen kuin viikonloppu oli alkanut olivat suomalaiset esteratsastajat olleet 140-tasolla kovassa vauhdissa Ruotsissa ja Saksassa. Ruotsissa teki kolme FWB-ratsua 0-4 -tuloksen Malmön 140-luokassa. Debytanttina niiden joukossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses