Este

Julkaisija elokuu 8th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Renessin johtaa Viron mestaruuksissa, 17-vuotias Virtanen debytoi Saksassa

Päivän hyvät uutiset esteiltä: Viron mestaruuskilpailua johtaa Ruilassa Paul Argus Liisa Lähdesmäen kasvattamalla Renessinillä. Kilpailu alkoi tänään 145-radalla. Saksassa taas on vasta 17-vuotias Antonia Virtanen debytoinut 145-luokassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo