Este

Julkaisija elokuu 2nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Jättiläisen notkeus: Consistent 0-0 145 cm

Eilisen eli lauantain 1.8. parhaasta suomalaistuloksesta vastasi esteradoilla Mikael Forsten 10-vuotiaaalla Consistentilla (Tailormade Confidence – Holland). Consistent hyppäsi Hollannin Peelbergenissä CSI2* 140+145 -radat tuplanollalla ja sijoittui kahdeksanneksi.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage