Este

Julkaisija 26 heinäkuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Aromaa 0-4 Campinolla, Heinekamp ylitti pelkonsa

Jenny Heinekampin parin viikon takainen nurinmeno on nyt käsitelty asia. Vielä alkuviikonlopun Heinekamp kertoi olleensa Lohmarin suorituksissaan “jäässä”. Tänään 145-GP:ssa Heinekamp otti ohjat käteen ja päättäväisemmän asenteen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros