Este

Julkaisija heinäkuu 25th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Helasoiden ja Nordströmien 6-vuotiaat kvaalanneet kovilla tuloksilla BC:iin

Saksan nuorten hevosten mestaruudet, Bundeschampionate, pidetään tasan kuukauden kuluttua. Mukaan on tässä vaiheessa päässyt kaksi suomelaisomistuksessa olevaa kuusivuotiasta estehevosta: Helasoiden jalostusori Christer (Connor – Singulrd Joter) sekä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport