Este

Julkaisija 19 heinäkuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kaaron napakymppi Lupiksessa: tuplanolla ja 3500 euroa kotiin!

10 ratsukkoa lähti tänään tavoittelemaan kotimaan kesän toistaiseksi suurinta ykköspalkintoa esteratsastuksessa. Se oli Ratsastuskeskus Lupiksen 140-GP:n voittajalle varattu 3500 euroa. Kun kilpailijoiden joukossa oli konkareita kuten Viron…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros