Koulu

Julkaisija heinäkuu 19th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Helkky Ylönen hattutempulla takaisin pikkukierroksen kärkeen

Moni on tätä odottanut. Helkky Ylösen paluuta pikkukierrosten tulosluetteloiden kärkeen. Ylöstä voi pitää pikkukierrostason maisterina, sillä hän voitti Floriksella 2000-luvulla Pikkukierroksen finaalin HIHS:ssa peräti viisi kertaa. Floriksen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport