Koulu

Julkaisija 12 heinäkuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Inter II:ssa jaettiin voitto Ruuskasen ja von Wendtin kesken

Laakson ratsastusstadionin kouluratsastuskilpailut kärsivät eilen lauantaina rajusta sateesta. Lauantailta tälle päivälle siirretystä Inter II-ohjelmasta tuli kuitenkin lopulta kilpailujen pääluokka. Siinä oli viisi osallistujaa, joista kolme pääsi yli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros